Termeni & Conditii

Site-ul www.digisol.ro (denumit in continuare si C G digital solutions sau "noi") este creat si administrat de S.C. C G digital solutions S.R.L.

CUI RO R15350853
J40/4743/08.04.2003
UniCredit Țiriac Bank
RO72 BACX 0000 0009 6940 8000

Email de contact: comenzi@digisol.ro
Adresa corespondenta: Strada Slobozia nr. 22, sector 4, Bucuresti.INTRODUCERE
Inregistrarea unui cont de acces, accesarea, vizitarea si utilizarea efectiva a site-ului www.digisol.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, precedata de bifarea casutei "Am citit si declar ca sunt de acord cu Termeni si conditii", se presupune a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.
Termenii si conditiile se pot modifica in timp fara notificare prealabila. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la curent cu toate modificarile termenilor si conditiilor C G digital solutions.
Inainte de a trece la utilizarea efectiva a site-ului www.digisol.ro, in cursul procedurii de inregistrare a unui cont de acces sau ulterior autentificarii contului de acces in site, va recomandam sa consultati continutul sectiunilor “Termeni si Conditii”, “Garantii si Puncte service“ si “Plata, Livrare si Transport” pentru a fi la curent cu eventualele modificari survenite.
Orice alte conditii impuse de catre utilizatorul site-ului isi produc efectul sub rezerva confirmarii scrise a acestora din partea C G digital solutions. Daca in situatiile anterioare au fost acceptate abateri de la conditiile de vanzare / livrare, acestea sunt considerate exceptii si nu sunt aplicabile in cazul unei noi tranzactii.


CONTUL DE MEMBRU, PAROLA SI SECURITATEA DATELOR
Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va utiliza un cont si o parola unice pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, din orice motive, C G digital solutions nu isi asuma nici o responsabilitate fata de eventualele consecinte.
Utilizatorul trebuie sa anunte C G digital solutions de indata ce a constatat sau suspectat o utilizare neautorizata a contului sau. C G digital solutions a luat toate masurile care ii stau la dispozitie pentru a asigura securitatea portalului si a informatiilor de pe acesta. Totusi, securitatea portalului nu poate fi garantata in procent de 100%, motiv pentru care C G digital solutions nu isi asuma nici o responsabilitate in acest sens.


OBLIGATII SI RESPONSABILITATI
La utilizarea serviciilor oferite de C G digital solutions, sunteti obligati sa:
• furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
• mentineti si innoiti datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca furnizati informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, C G digital solutions are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
In cazul in care exista suspiciunea ca informatiile furnizate nu sunt reale, ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la serviciile de pe portal. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care acesta le contine, si interzicerea accesului pe site pe o perioada nelimitata.
Orice utilizator al site-ului poate trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, si poate adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata si care nu contin virusi. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate.
C G digital solutions isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale, cu continut tendentios sau calomnios, care nu respecta regulile unui limbaj civilizat, publicate pe portal de catre utilizatori, fara a acorda nici un fel de explicatii pentru aceastea.
C G digital solutions nu garanteaza caracterul complet al informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza in nici un fel parerile exprimate de catre utilizatori.
Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe portal.


CONTINUT SITE. LIMITAREA RASPUNDERII
Se depun eforturi in vederea asigurarii acuratetii informatiilor publicate pe site, insa C G digital solutions nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau a informatiilor furnizate (ca sunt corecte, complete si la zi, inclusiv disponibilitatea produselor prezentate in site), a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate.
Este posibil ca specificatiile sau pretul produselor sa fie modificate de catre producator fara preaviz sau sa contina erori de operare. In cazul in care se descopera / ne este semnalata o astfel de eroare /neconcordanta, o vom remedia in cel mai scurt timp posibil.
C G digital solutions nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta, pentru pierderea unor oportunitati de afaceri etc suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de C G digital solutions.
Parti ale continutului inclus in site-ul C G digital solutions pot fi furnizate de terte parti cu care C G digital solutions are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, pe site-ul C G digital solutions pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terti. C G digital solutions nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terti.
C G digital solutions, afiliatii si furnizorii de informatie catre C G digital solutions nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat, din cauze care nu depind de vointa C G digital solutions. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la C G digital solutions, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele C G digital solutions, erorile de operare, defectiunilor tehnice aparute la server, greva, etc.
C G digital solutions nu garanteaza ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe www.digisol.ro sau in orice alta forma nu contin virusi sau secvente de cod cu proprietati distructive sau ca utilizarea site-lui este lipsita de riscuri.
Utilizatorii vor folosi pe propria raspundere informatiile existente pe site, iar C G digital solutions nu poate fi facut raspunzator de daune cauzate de folosirea acestor informatii de catre utilizatori.
Ofertele prezente pe site reprezinta informatii cadru care nu obliga din punct de vedere legal. Toate intelegerile au efect juridic numai dupa confirmarea scrisa din partea C G digital solutions.
Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesoriii neincluse in pachetele standard.
Toate promotiile si preturile afisate pe site sunt valabile in limita stocului.


MODIFICARI ADUSE SITE-ULUI
C G digital solutions isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni din continutului sau.
Preturile si caracteristicile produselor pot fi modificate de catre producator sau de catre administratorul site-ului fara preaviz.


REZERVA DREPTULUI DE PROPRIETATE
C G digital solutions are drept de proprietate asupra produsului / produselor furnizate pana la plata integrala a tuturor creantelor care ii revin.


TRANSFERUL RISCULUI
Din momentul ridicarii coletului de catre firma de curierat, riscul se transfera asupra Beneficiarului.


PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Societatea SC C G digital solutions SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC C G digital solutions SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Daca utilizati site-ul, se presupune ca sunteti de acord ca C G digital solutions sa poata inregistra si stoca informatii despre dvs., obtinute cu acordul dvs. prealabil, si sa le poata utiliza in scopul desfasurarii in conditii optime a colaborarii si a promovarii produselor si serviciilor oferite.
Aceste informatii, dar nu si datele dvs. de identitate (nume, adresa fizica si de e-mail, nr. de telefon etc.), pot fi puse la dispozitia unor terte parti in scopul identificarii unor solutii de imbunatatire a serviciilor pe care le ofera site-ul www.digisol.ro, sau in scopul procesarii de analize statistice (studii statistice, profil consumatori, studii de piata etc.). In scopul adaptarii continutului Site-ului la specificul dumneavoastra, acesta poate folosi mecanisme gen cookies pentru identificarea conexiunii, a sistemului de operarare si a browserul web folosit.
Informatiile despre dvs. pot fi folosite de C G digital solutions doar in scopul comercializarii produselor oferite, sau in scop de marketing si promovare, de exemplu pentru:
• procesarea comenzilor sau cererilor dvs.;
• oferte de produse;
• recuperare creante cand este cazul;
• facturarea si livrarea comenzilor;
• solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor dvs.;
• realizarea unor studii de piata si de produs, marketingul produselor, al serviciilor C G digital solutions si al serviciilor furnizorilor si partenerilor;
• contactarea prin orice mijloc in legatura cu produsele, serviciile sau ofertele speciale oferite de C G digital solutions sau cu produse / servicii oferite de parteneri sau furnizori ai C G digital solutions care prezinta, in opinia noastra, interes pentru dvs.;
• inregistrarea dvs. in vederea acordarii de reduceri, oferte speciale, etc.

Nu incurajam spam-ul si nu furnizam date personale de identificare unor terti (persoane fizice sau juridice).
Orice alte informatii, in afara de cele personale, orice materiale, informatii sau alte comunicari pe care le transmiteti site-ului vor fi considerate neconfidentiale. C G digital solutions nu va avea nici o obligatie cu privire la aceste comunicari.

Daca optati pentru plata online (in cazul in care este disponibila aceasta facilitate) procesarea datelor de card se face pe serverele bancii, iar C G digital solutions nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa (datata si semnata) la adresa din formularul de contact.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.


FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.digisol.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva celor ce au incercat sau au realizat acest fapt. In cazul inregistrarii oricarui fel de prejudicii de pe urma unor asemenea actiuni, C G digital solutions isi rezerva dreptul de a si le recupera in instanta.


LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE
Orice litigiu aparut intre Beneficiar si C G digital solutions va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti.
Sunteti de acord sa exonerati de raspundere C G digital solutions pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.
Indiferent de cauza, nevalidarea uneia dintre clauzele mai sus mentionate nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.