Publicare anunț

Descriere

Vand "business in a box" ce include: magazin online de cadouri, retea achizitie produse/furnizori, preturile de achizitie avantajoase, contracte curierat avantajoase.

Adresa magazin: CadouIeftin.ro
NU se vinde firma, doar site.
Va deschideti propria dvs. firma sau PFA.

Este un magazin online care ofera o gama larga de produse la preturi foarte mici care permit adugarea unei marje comerciale intre 100%-400%. Foarte profitabil!

Ce include pretul acestui pachet "business in a box" ?

- domeniu extensie .ro (keyword limba romana foarte valoros): CadouIeftin.ro
Domeniul se va transfera cumparatorului care va achita taxa de transfer.

- gazduire profesionista (pe serverul meu) ESTE inclusa in pret (pentru primele 12 luni), ulterior cumparatorul isi va asigura singur gazduirea sau va achita 5 euro/luna pentru a ramane pe serverul meu (gazduire+certificat SSL+IP privat).

- site SEO optimizat, linkuri URL friendly pt bune pozitionari in cautare (dupa denumirea produselor), cod html/php optimizat. Domeniu inscris in sute de directoare web romanesti.
Domeniul are pagerank 3 !! Se poate verifica aici: prchecker.info
Domeniul are peste 100 de backlinkuri dofollow, se poate verifica aici: ahrefs.com/backlink-checker
Doar domeniul singur valoreaza peste 500 euro.

- opereaza pe platforma specifica e-commerce, avand design "custom made", s-a investit peste 500 Euro in tema personalizata, optimizarea SEO si extra module premium. Are panou de administrare foarte usor de folosit si de persoane fara cunostinte IT.

- site-ul are integrat modul premium de plata prin CARD online prin microprocesatorul roman Mobilpay Netopia, sistem automat de confirmare a platii, disponibil doar pentru persoane juridice. Alte metode de plata integrate in site: plata prin numerar (ramburs la curier), transfer bancar, paypal, 2checkout.

- se ofera bazele de date (pentru promovare si newsletter, inclusiv soft expediere newsletter), peste 1 mil. adrese e-mailuri.

- peste 250 produse reale introduse pe site la acest moment.

- se ofera lista furnizorilor pentru produse, precum si preturile cu care au fost aprovizionate produsele in trecut de la acestia.
Toti furnizorii produselor sunt din Bucuresti, sunt direct importatori, astfel produsele au preturi de achizitie foarte mici care permit adugarea unei marje comerciale intre 100%-400%. Foarte profitabil!

- se ofera recomandare pentru incheiere de contracte avanatajoase cu firma de curierat! Cele mai mici preturi de pe piata! De asemenea curierii ofera gratuit si plicuri autoadezive (diferite dimensiuni), pentru livrarea coletelor mici.

- site-ul are integrat un modul premium care emite automat AWB-ul de livrare prin curier, utilizand datele introduse de client in comanda, site-ul emite in mod automat AWB-ul de transport pt firma de curierat, nu mai este necesara redactarea manuala a acestuia!

- de asemenea, puteti vinde produsele si prin site-uri de promovare care sa va retina comision doar din comenzile ferme pe care vi le genereaza, astfel practic dvs. nu investiti nimic in promovare si platiti comision (pe care il cuprindeti in preturile de vanzare in prealabil).

- comanda medie a clientilor este in jur de 70-100 lei.

Site-ul nu mai este functional de cativa ani, nu mai exista stoc, in prezent nu se mai desfasoara activitate economica, site-ul este acum online doar ca potentialii cumparatori sa vada cum functioneaza si ce produse se comercializau. Date financiare din perioada activitatii (vanzari, profit, costuri, etc) se furnizeaza doar in cadrul unei intalniri, nu solicitati prin mesaje.
Pot demonstra vanzarile cu documente contabile si declaratii fiscale, totul oficial si credibil.

Pret = 2.500 euro

Persoanele interesate sunt rugate sa ma contacteze prin mesaj.
Nu deranjati daca nu dispuneti de bani sau doar ca sa comentati pretul.
Vechime: 0.5
Venit Curent: 10000
Include conexiuni furnizori:
Metoda Promovare: Organic
Platforma: Altele
Domain authority: 14
Backlinks: 134
Spam Score: 11
Vizitatori: 0
Informații utile

Evitați înșelătoriile acționând la nivel local sau plătiți cu PayPal
Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
Nu cumpăraţi sau vindeţi în afara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri din afara ţării
Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie, nu controlează plăţile, transportul sau garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" sau "certificarea vânzătorului"