Publicare anunț

Descriere

Magazin Online tip Dropshipping la cheie. Vand afacere la cheie, totul este setat. Magazinul a fost construit de profesionisti freelanceri angajati de pe Fiverr. Am investit 150 euro in construirea magazinului cu produse de calitate care se pot livra in toata lumea rapid (producatorii are depozite peste tot). Apoi am angajat o agentie in care am investit 270 euro in optimizarea site-ului. Au schimbat descrierile, email marketing, pop-up ads-uri, coduri promotionale, lista de subscriberi etc.
Dupa aceea am dat 25 euro pt o viteza mai buna a site-ului de la un scor de 40 am ajuns la 80.
Si in ultimul rand am angajat o agentie de marketing (140 euro) care a inceput sa promoveze sa genereze trafic organic (am rulat reclame 100 euro).
Aici m-am blocat. Sunt student, nu am timp si nici bani sa continui. tot ce am construit pana acum am construit vara, am lucrat am adunat bani si am investit. Acum am alte prioritati.
Am conturi de Facebook business si instagram.
Venit Curent: 0
Include conexiuni furnizori:
Metoda Promovare: Ads
Platforma: Altele
Domain authority: 2
Backlinks: 77
Spam Score: 1
Vizitatori: 0
Informații utile

Evitați înșelătoriile acționând la nivel local sau plătiți cu PayPal
Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
Nu cumpăraţi sau vindeţi în afara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri din afara ţării
Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie, nu controlează plăţile, transportul sau garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" sau "certificarea vânzătorului"