Publicare anunț

Descriere

turistulvesel.ro a fost creat in februarie 2017 ca un site cu continut turistic. In prezent are aproximativ 400 de articole unice, pe teme precum: vacante, vacante individuale litoral, pachete vacante litoral, top 5 hoteluri, obiective turistice, vacante la munte, sfaturi si sugestii, city break-uri, bilete de avion, rent a car, vacante de iarna, oferte...

Cele aproximativ 400 de articole si 29 de pagini sunt unice si scrise pe cuvinte cheie pentru optimizare seo. Articolele si paginile au in medie 1000 de cuvinte fiecare, multe au chiar si 2000-3000.
Am investit in continut aproximativ 5000 euro, calculat la 50 de lei articol/pagina.

Site-ul este monetizat in prezent prin retele de afiliere si google adsense. Printre retelele de afiliere pot aminti booking.com (principalul partener), airbnb, tripadvisor (de la comision junction), travelminit, 2performant (cu veltravel.ro, citybreakieftin.ro, ebagaje.ro, etc.) , profitshare (cu exact.travel). Aceste retele de afiliere sunt conectate si se vand la pachet cu site-ul, voi trimite datele de logare.

Site-ul este gandit ca un blog de turism cu articole informative, in care sunt incluse linkuri pe cuvinte cheie catre site-urile adverteiserilor, si bannere puse la dispozitie de acestia. Prin aceste linkuri si bannere este monetizat site-ul, si prin google adsense.

Totodata, site-ul propune si un grup de turism: Vacanta Perfecta cu peste 2000 de membri. Pot vinde si contul de fb inscris in aproximativ 100 grupuri de turism, in care se face share la articole. Detine si o pagina de facebook Sfaturi pentru turism cu 531 urmaritori

Site-ul are newsletter, mailchimp, iar in prezent sunt in jur de 230 de abonati, carora li se trimit mailuri automat.

Se vinde si adresa de email contact turistulvesel.ro pe care sunt create majoritatea conturilor de afiliere.

Site-ul este securizat si detine module pentru imbunatatirea vitezei si seo premium.

Site-ul este prevazut si cu un subdomeniu realizat de la zero, ca un site nou: https://turistulvesel.ro/oferte/. Aici pot fi puse oferte foarte simplu, cu pret, detalii, functionand ca oferte de turism. Crearea acestui site si publicarea ofertelor a costat in jur de 1500 euro.

Dezvoltarea site-ului https://turistulvesel.ro/ a costat in jur de 1500 euro, pentru creare, fara a pune la socoteala continutul.

Site-ul a fost promovat in trecut cu o agentie de seo, pentru 10 luni, in care am platit 200 euro lunar pe pachetul seo. Au fost facute
- aproximativ 50 de advertoriale postate in alte site-uri.
- bloguri pe platforme free, 150 pe luna, 1500 in cele 10 luni
- clipuri
- directoare/anunturi
- plan de marketing, prin oferirea unui ghid la inscrierea newsletter
etc.
In promovare am investit aproximativ 2500 euro cu tot cu promovarea pe facebook si adwords.

Site-ul detine pachetul GDPR cu pagini de termeni si conditii, utilizare cookie, prelucrare date personale, si modul cokie instalat.

Daca veti cumpara acest site, va ofer si o strategie de creare continut. Trebuie sa creati aceste articole si sa le postati pe site. Crearea acestei strategii de continut a fost creata dupa ce am studiat ce merge mai bine pe acest site.

Apoi pentru a duce site-ul la urmatorul pas si pentru a face mai multe comisioane, este nevoie de continuarea promovarii online si seo, puteti lua legatura cu o agentie din domeniu.

Facand un calcul cheltuielile cu acest site au ajuns la aproximativ 10000 euro. Pretul de vanzare este de 5999 euro
Vechime: 4
Venit Curent: 100
Metoda Promovare: Organic
Monetizare: AdSense
Platforma: Wordpress
Domain authority: 14
Backlinks: 2000
Spam Score: 1
Vizitatori: 0
Informații utile

Evitați înșelătoriile acționând la nivel local sau plătiți cu PayPal
Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
Nu cumpăraţi sau vindeţi în afara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri din afara ţării
Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie, nu controlează plăţile, transportul sau garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" sau "certificarea vânzătorului"