Publicare anunț

Descriere

Vand afacere completa online. Divaboutique.ro
Este un magazin online care ofera o gama larga de produse ( Bijuterii, Accesorii, Cosmetice, Produse ingrijire personala, Fashion,Etc.) exclusiv pentru femei cu posibilitatea de extindere si catre alte produse.
Businessul a fost construit in pandemie dar din pacate ne-am concentrat pe alta afacere care s-a dezvoltat foarte repede, ne ocupa tot timpul si de aceea dorim sa il vindem pentru ca nu are cine sa se ocupe de el.
Situl este functional, fara nici un buget de promovare acesta are o medie de 25-30 de comenzi pe luna deoarece s-a investi f mut in optimizarea SEO si este pe prima pagina de cautari GOOGLE pentru multe cuvinte cheie fara promovare.
Businessul vinde complet:
Firma, website, Logo, pagini Insta, Facebook, telefon, etc
contracte curieri ( Sameay, Cargus ) cu tarife preferintale)
Contracte Marketplace Cell (necesita uplodate produsele ) si EMAG ( o parte din produse sunt deja listate pe platforma)
furnizori (China, Romania)
Stoc -peste 400 de produse ( in valoare de vanzare 14.500 Euro – toate preturile fiind sub pretu pietei, se poate calcula si valoarea stocului de achizitie)
Pentru cei care vor sa se extinda putem oferi posibilitatea de a lucra cu Aur fara stoc, oferim 2000 poze facute profesionale cu peste 500 de produse de aur, trebuies doar incarcate in site produsele.
Situl functioneza complet automat iar cheltuileile de intretinere sunt f mici ( 50 euro/luna ) cheluieli pe care in momemult acesta si le plateste singurfara nici un efort/promovare.

Vechime: 1
Venit Curent: 300
Metoda Promovare: Organic
Monetizare: Fără
Platforma: Altele
Domain authority: 1
Backlinks: 0
Spam Score: 1%
Vizitatori: 0
Trimite mesaj
Informații utile

Evitați înșelătoriile acționând la nivel local sau plătiți cu PayPal
Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată
Nu cumpăraţi sau vindeţi în afara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri din afara ţării
Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie, nu controlează plăţile, transportul sau garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" sau "certificarea vânzătorului"